Winkelwagen

Djeco


Djeco Speelgoed

Het Franse merk Djeco levert een zeer groot assortiment speelgoed dat zich onderscheid  door een eigenzinnig eigentijds design gecombineerd met een hoge kwaliteit. Bovendien is er veel aandacht besteed aan het creëren van speelgoed met een educatief karakter waardoor de ontwikkeling van het kind wordt bevordert op diverse vlakken en het kind bovendien fantasievol kan spelen. Om dit te bewerkstelligen maakt Djeco gebruik van een gepassioneerd en inventief ontwerpteam en getalenteerde illustratoren die prachtige ontwerpen maken. De collectie van Djeco is zeer uitgebreid en door de eigentijdse vormgeving nog steeds groeiende. Het Djeco assortiment richt zich voornamelijk op de groep jongeren t/m 14 jaar maar bevat ook producten die te gebruiken zijn door jong en oud. 

Vernieuwing en Design

Vernieuwing en design staat binnen de productrange van Djeco centraal. Oude spelletjes zoals het bekende “Ezeltje Prik Je” wordt door Djeco nieuw leven ingeblazen door een eigentijds ontwerp en verpakking. Tegelijkertijd wordt tekenen, schilderen, rijgen, plakken en andere creatieve vaardigheden opnieuw door Djeco uitgevonden door het uitbrengen van prachtige luxe Atelierdozen. In deze luxe afsluitbare dozen is werkelijk alles opgenomen om te komen tot prachtige creaties die niet onderdoen voor de creaties van beroemde schilders zoals Picasso. De wijze waarop Djeco er in is geslaagd om deze sets tot een altijd voor kinderen haalbaar resultaat te maken is werkelijk geniaal in de uitvoering en eenvoud. Door het uitvoeren van een paar voorbereidende stappen en het meeleveren van een stap voor stap instructie is een goed resultaat gegarandeerd en leert het kind spelenderwijs allerlei nieuwe vaardigheden.
Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vernieuwing en design van Djeco maar als u op onze website kijkt zult u zien dat het hele assortiment doordrenkt is van prachtige ontwerpen en goed vormgegeven producten. 

Breed assortiment

Het assortiment van Djeco is zeer breed en omvat meerdere categorieën, zoals:
 1. Djeco Producten voor de eerste levensfase (baby’s en peuters).
 2. Djeco Puzzels.
 3. Djeco Kleine kadootjes.
 4. Djeco Educatieve spellen.
 5. Djeco Spellen.
 6. Djeco Kleurmaterialen.
 7. Djeco Kunst Atelier dozen.
 8. Djeco Houten Magneten.
 9. Djeco Decoratiemateriaal.
 10. Djeco Rollenspellen.
 11. Djeco Producten voor Feesten en Verjaardagen. 
Djeco Producten voor de eerste levensfase (baby's en peuters)

In de eerste levensfase moeten kinderen nog heel veel basis vaardigheden leren. Te denken valt hierbij aan eerst de grove en later de fijne motoriek, de taalontwikkeling, maar ook zaken als vormherkenning en kleurherkenning. Djeco speelt hierop in door een gevarieerd aanbod te leveren van prachtige, kwalitatief hoogwaardige producten met een eigentijdse creatieve vormgeving. Zo heeft Djeco een uitgebreid assortiment trekdieren of duwdieren van hout, stapelvormen, stapeldozen houten puzzels waarbij niet alleen de motoriek, vorm- en kleurherkenning wordt bevordert maar ook de eerste stapjes worden gezet op het gebied van tellen. Daarnaast zijn er ook nog allerlei figuurtjes leverbaar om ook de eerste rollenspellen te kunnen spelen. Kortom: Djeco levert speelgoed met veel aandacht voor de kinderen in de eerste levensfase. Doordat de kwaliteit van de Djeco producten behoort tot de hoogste en de prijsstelling concurrerend is te noemen vinden de producten niet alleen hun weg naar de huiskamer maar zijn ook peuterspeelzalen en professionals zoals logopedisten of artsen die een wachtkamer hebben geïnteresseerd in de producten van Djeco. Op onze website www.hetpuzzelwarenhuis.nl kunt u diverse producten uit de Djeco range voor baby’s en peuters in hun eerste levensfase vinden. Mocht u een product uit de Djeco categorie voor de eerste levensfase niet kunnen vinden, schroom dan niet om ons te benaderen via info@hetpuzzelwarenhuis.nl. Grote kans dat wij het product gewoon kunnen leveren.

Djeco Puzzels

De verzamelnaam Djeco Puzzels  doet onrecht aan het zeer grote assortiment puzzels dat Djeco levert. Djeco levert namelijk diverse soorten puzzels die elk andere eigenschappen hebben.
Zo levert Djeco houten puzzels gemaakt van goed afgewerkt en kwalitatief hoogwaardig hout zodat ze geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik. Deze Djeco houten puzzels lenen zich goed voor intensief gebruik en zijn over het algemeen geschikt voor kinderen tot 6 jaar. De vrolijke vormgeving en het feit dat sommige puzzelstukken ook als speelfiguur gebruikt kunnen worden zorgt er voor dat er uren mee gespeeld kan worden.
Daarnaast levert Djeco voor de wat oudere groep kinderen een prachtige range puzzels gemaakt van stevig geperst materiaal dat geleverd wordt in prachtige Silhouet Geschenkdozen. De Djeco Silhouet puzzels worden stuk voor stuk geleverd in een doos die creatief rondom het silhouet van de afbeelding is vormgegeven waardoor dit prachtige puzzels zijn om te geven en kado te krijgen.
Wil je echt gaan puzzelen maar ben je op zoek naar ook iets extra’s dan zijn de zogenoemde observatiepuzzels van Djeco een uitkomst. Deze Djeco observatie puzzels worden in een grote range van aantallen puzzelstukjes geleverd en hebben aan de rand van de puzzel afbeeldingen staan van voorwerpen, dieren of figuren die weer terug te vinden zijn in de hoofdafbeelding. Bovendien gaan de Djeco observatie puzzels vergezeld van een poster met de afbeelding van de puzzel en is er soms een boekje toegevoegd met wetenswaardigheden.
Zijn de puzzelstukken uit de Djeco observatiepuzzel nog te klein dan kunnen de gigantische puzzels van Djeco uitkomst bieden. De Djeco Gigantische Puzzelstukken zijn zoals de naam al aangeeft extreem groot. Djeco Gigantische Puzzels zijn dan ook uitermate geschikt voor de eerste stapjes in het puzzelen. 
Omdat Djeco zeer veel aandacht schenkt aan design en kunst is er ook een speciale op kunst gebaseerde serie puzzels van Djeco ondergebracht in de Djeco Gallery serie. In de Djeco Gallery Puzzels serie zijn niet alleen prachtige puzzels opgenomen met een mooie kunstzinnig afbeelding maar zijn ook puzzels opgenomen met een afwijkende afmeting. Mooie voorbeelden hiervan zijn de Djeco Gallery Puzzels met een panoramische vormgeving van wel bijna 1 meter breed bij een hoogte van circa 30 cm.
Kortom: wie op zoek is naar een bijzondere, eigentijdse of kunstzinnige puzzel is bij Djeco aan het goede adres. Op onze website www.hetpuzzelwarenhuis.nl kunt u de Djeco puzzels gemakkelijk vinden. Mocht u een puzzel van Djeco niet kunnen vinden schroom dan niet om ons te benaderen via info@hetpuzzelwarenhuis.nl. Vraag naar het door u gewenste product. Grote kans dat wij het product gewoon kunnen leveren.

Djeco Kleine kadootjes

Vaak zijn ouders of familieleden op zoek naar kleine kadootjes om het kind te verrassen. Veelal worden er dan artikelen gekocht met een bedenkelijke kwaliteit of een niet mooie vormgeving. Gelukkig is Djeco ook de kleine kadootjes in hun assortiment niet vergeten. Stickervellen met de meest prachtige afbeeldingen of setjes met diverse sjablonen om de mooiste tekeningen te maken zijn onderdeel van deze categorie. Dus ook voor kleine kadootjes kunt u terecht bij Djeco. Op onze website www.hetpuzzelwarenhuis.nl kunt u de kleine kadootjes van Djeco vinden onder een aparte categorie. Mocht u een product niet kunnen vinden schroom dan niet om ons te benaderen via info@hetpuzzelwarenhuis.nl. De kans is groot dat wij het product gewoon kunnen leveren.

Djeco Educatieve spellen

Natuurlijk heeft vrijwel elk product van Djeco een bepaald leerelement in zich. Toch is er een aparte categorie producten dat gericht is op educatie. Het betreft de Djeco categorie Educatieve spellen waarbij op spelenderwijze de communicatieve vaardigheden, de rekenvaardigheden, de kleurherkenning, de vormherkenning, het ruimtelijk inzicht, de motorische vaardigen of het geheugen gestimuleerd wordt. Door de leuke vormgeving, de simpele spelregels en de hoge kwaliteit zijn deze spellen niet alleen leuk om te spelen maar ook geschikt voor meermalig gebruik. Vandaar dat peuterspeelzalen, scholen en professionals zoals logopedisten met veel plezier deze producten van Djeco bestellen en gebruiken. Op onze website www.hetpuzzelwarenhuis.nl kunt u de educatieve spellen van Djeco vinden onder een aparte categorie. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek educatief spel van Djeco, maar kunt u dit product niet op onze website vinden. Meld ons dit dan via info@hetpuzzelwarenhuis.nl. De kans is groot dat wij het product gewoon kunnen leveren.

Djeco Spellen

Het spelen van spelletjes is een leuke manier om spelenderwijs sociale vaardigheden te ontwikkelen. Niet alleen leer je om te gaan met het winnen en verliezen, maar ook beleef je veel plezier door allerlei vaardigheden te verdiepen en te verbreden. Djeco spellen zijn uitstekend geschikt voor dit doel doordat de ontwerpers van Djeco aandacht hebben geschonken aan een leuk spelelement gekoppeld aan een mooie vormgeving. Djeco heeft dan ook een hele eigen range spellen die exclusief voor Djeco worden vervaardigd. De spellen van Djeco zijn gericht op verschillende leeftijdscategorieën maar altijd leuk en soms zelfs hilarisch om te spelen. Op onze website www.hetpuzzelwarenhuis.nl kunt u de spellen van Djeco vinden onder een aparte categorie. Mocht u een specifiek spel niet kunnen vinden. Schroom dan niet om ons te benaderen via info@hetpuzzelwarenhuis.nl. Vraan ons naar het ontbrekende Djeco product te vragen. De kans is groot dat wij het product gewoon kunnen leveren.

Djeco Kleurmaterialen

Wie op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige materialen om te kleuren komt snel uit bij Djeco. Djeco levert een breed assortiment kleurmaterialen zoals aquarelpotloden in zowel jongens – als meisjeskleuren, diverse soorten waterverf, vingerverf, vloeibare krijtjes, wasco krijtjes en nog veel meer. Daarbij is productvernieuwing Djeco niet vreemd. Wat bijvoorbeeld te denken van de vilstiften met een dubbele kant. Aan de ene kant een normale viltstiftpunt aan de andere kant een, niet knoeiende, penseelpunt. Bovendien behoren de gebruikte kleurmaterialen tot de beste die leverbaar zijn. Ook voor de kleurmaterialen van Djeco kunt u terecht op onze website www.hetpuzzelwarenhuis.nl. Mocht u een specifiek kleurmateriaal niet kunnen vinden schroom dan niet om ons te benaderen via info@hetpuzzelwarenhuis.nl.  Vraag naar het ontbrekende Djeco product. De kans is groot dat wij het product gewoon kunnen leveren.

Djeco Kunst Atelier Dozen

Kunst en Djeco lijken bij elkaar te horen. Met de kunst atelier dozen van Djeco is hiervoor het ultieme bewijs geleverd. Voor elke leeftijdsgroep heeft Djeco een set ontwikkeld bestaande uit een prachtige geïllustreerde afsluitbare doos waarin alle producten zijn opgenomen om een waar kunstwerk te maken. Doordat er altijd een stap voor stap boekje bij zit waarin uitgelegd wordt hoe je tot het kunstwerk kan komen is het succes verzekerd. De Kunst Atelier Dozen van Djeco vormen bij uitstek een uitstekend artikel om kado te geven. U kunt een brede range van Kunst Atelier Dozen van Djeco vinden op onze website www.hetpuzzelwarenhuis.nl. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke Kunst Atelier Doos van Djeco maar kunt u die niet vinden.  Schroom dan niet om ons te benaderen via info@hetpuzzelwarenhuis.nl om naar het ontbrekende Djeco product te vragen.  Grote kans dat wij het product gewoon kunnen leveren.

Djeco Houten Magneten

Leuke figuren, letters of cijfers van hout met een magneet aan de achterkant zijn ideaal om gekke figuren te maken of om de taalvaardigheid of rekenvaardigheid te bevorderen. Dat moet de gedachte zijn geweest toen Djeco deze uitgebreide range van houten magneten ontwikkelde. De houten magneten zijn te gebruiken in combinatie met het metalen bord dat Djeco in haar assortiment heeft.
Daarnaast omvat het assortiment prachtige stevige en hersluitbare houten dozen met diverse creatief vormgegeven vormen om diverse afbeeldingen te maken aan de binnenkant van de houten doos. Het gaat dan om de artikelen zoals Djeco Geoforme, Geo Savanne en Geo Story. Doordat de onderdelen veilig opgeborgen kunnen worden in de koffer en er geen extra onderdelen nodig zijn, is deze reeks ook uitermate geschikt voor gebruik op scholen, naschoolse opvang of door professionals zoals logopedisten om jongeren op een speelse wijze te stimuleren te communiceren.
U kunt de houten magneten van Djeco vinden op onze website www.hetpuzzelwarenhuis.nl. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke product uit de range houten magneten van Djeco maar kunt u die niet vinden. Schroom dan niet om ons te benaderen op info@hetpuzzelwarenhuis.nl om naar het ontbrekende Djeco product te vragen. Grote kans dat wij het product gewoon kunnen leveren.

Djeco Decoratiemateriaal

De illustratoren van Djeco maken de meest prachtige illustraties. Zou het niet leuk zijn om de slaapkamer te versieren met deze afbeeldingen? In de categorie decoratiematerialen treft u diverse zaken lopend van muurstickers tot mobielen aan waarmee het mogelijk is om elke dag te genieten van de fraaie afbeeldingen die de ontwerpers van Djeco hebben gemaakt. De range decoratiematerialen is groot. Op onze website www.hetpuzzelwarenhuis.nl is slechts een deel van het assortiment decoratiematerialen van Djeco te vinden. Bent u op zoek naar specifieke decoratiematerialen van Djeco dan kunt u ons hierover benaderen via info@hetpuzzelwarenhuis.nl. In de meeste gevallen zijn wij in staat om de door u gewenste producten te leveren.

Djeco rollenspellen

Djeco levert decoratief vormgegeven keukentjes, handige doosjes met producten voor een bakkerij of andere artikelen voor rollenspellen die één gemeenschappelijk kenmerk hebben: ze zijn vrijwel altijd geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Een uitzondering hierop wordt gevormd door de elegant vormgegeven waaiers. Deze Djeco waaiers zijn elegant en decoratief maar zijn door hun gracieuze karakter iets teerder waardoor deze met beleid gebruikt zullen moeten worden. Daar staat tegenover dat ook deze waaiers bij normaal gebruik lang mee kunnen gaan.
De producten uit de categorie Djeco rollenspellen zijn divers en zijn te vinden op onze website www.hetpuzzelwarenhuis.nl. Bent u op zoek naar specifieke product uit de categorie rollenspellen van Djeco en kunt u dit product niet vinden op onze website. Benader ons dan via info@hetpuzzelwarenhuis.nl. Vrijwel zeker dat we het product alsnog kunnen leveren.

Djeco Producten voor Feesten en Verjaardagen

U wilt een feestje organiseren voor jongere kinderen en bent op zoek naar leuke spelletjes of maskers om te verkleden? Djeco maakt diverse eenvoudige spelletjes en maskers om een feest tot een waar succes te maken. De gevraagde prijzen voor de artikelen van Djeco voor Feesten en Verjaardagen zijn buitengewoon concurrerend ondanks de fraaie vormgeving. Bovendien kan het feest al beginnen voordat het is aangevangen doordat de uitnodigingen door de kleine gastheer of gastvrouw al van te voren kunnen worden gemaakt met de set uitnodigingen van Djeco. Kortom: Djeco is zeker van de partij als het gaat om een feestje.
De producten uit de Djeco categorie Feesten en Verjaardagen zijn te vinden op onze website www.hetpuzzelwarenhuis.nl. Bent u op zoek naar specifieke product uit deze en kunt u dit product niet vinden op onze website,  benader ons dan via info@hetpuzzelwarenhuis.nl. Vrijwel zeker dat we het Djeco product kunnen leveren.

Djeco en het Puzzelwarenhuis

Vrijwel meteen vanaf de start van Het Puzzelwarenhuis is Djeco een vast onderdeel gaan uitmaken van het kwalitatief hoogwaardige assortiment van Het Puzzelwarenhuis. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij al jaren goede ervaring hebben met de producten van Djeco. Hierdoor kunnen wij ook met volle overtuiging zeggen dat de producten van Djeco voldoen aan de hoogste eisen en dat deze producten zich kenmerken door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien moeten wij ook eerlijk bekennen dat wij jaarlijks bij de introductie van de nieuwe producten van Djeco enthousiast zijn en ons assortiment daarom graag met de nieuwe Djeco producten uitbreiden. Mochten er ondanks de positieve ervaringen van ons en onze klanten zich toch problemen voordoen met een Djeco product dat bij normaal gebruik niet te verwachten is, dan zijn wij altijd bereid om dit voor u op te lossen. Want voor u is het goed te weten dat er zelfs bij de meest hoogwaardige fabrikanten er wel eens iets mis kan gaan. In zo’n geval is het goed als u kunt terugvallen op de service van een hoogwaardige leverancier als Het Puzzelwarenhuis.