Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Het Grote Taalboek (vanaf 8 jaar)


Het Grote Taalboek (vanaf 8 jaar)


Scala Taalvaardigheid

Artikelcode: STGT0048Van klinker tot lettergreep, van werkwoord tot voornaamwoord, van apostrof tot trema, van alinea tot spreekbeurt, van dialect tot jongerentaal, van gedicht tot woordenboek. Alles over taal overzichtelijk op een rij. Duidelijk uitgelegd, met veel voorbeelden.
Het Grote Taalboek is het ideale naslagwerk voor iedereen op de basisschool. Het gaat uit van de stof van de vakken taal, lezen, schrijven en luisteren. Alles staat per onderwerp bij elkaar. Zo vind je snel de uitleg die je nodig hebt.
Het Grote Taalboek besteedt veel aandacht aan de regels van de taal. In dit boek vind je alles wat je moet weten om zonder fouten te kunnen spellen en goed te kunnen spreken en schrijven. Je leert hoe je een woordenboek moet gbruiken, hoe je een tekst het beste kunt lezen, begrijpen en samenvatten en hoe je een opstel of een brief schrijft. Er staat in hoe je een spreekbeurt moet voorbereiden of een discussie moet leiden. En verder: gedichten, verhalen, talloze spreekwoorden en zegswijzen, taalspelletjes, en nog veel meer.

Spelling - Grammatica - Leestekens - Woordenschat - Stijl - Tekstbegrip - Schrijfvaardigheid - proza en poëzie
Het Grote Taalboek is het compleetste taalboek dat er voor de basisschool bestaat.
18.95  € 15.95
Voorraad: Levertijd 5-10 dg. neem contact op


Aantal